Polițiștii constănțeni în acțiune. Amenzi și permise reținute

de Florentina BOZÎNTAN Duminică, 08 Octombrie 2023 252
La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 21.05, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe Calea Dobrogei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au efectuat semnal regulamentar de oprire, în comuna Topraisar, conducătorilor a două motociclete care se deplasau pe D.J. 391, respectiv un minor, de 17 ani, și un bărbat, de 19 ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceștia nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motocicletele nu sunt înmatriculate.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni

În noaptea de 7 spre 8 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, dintre care 10 la O.U.G. 195/2002 și 4 la Legea 61/1991, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei.
De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere.
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

La data de 7 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, dintre care 3 la O.U.G. 195/2002, 12 la Legea 61/1991 și 1 la Legea 333/2003, în valoare totală de peste 1.000 de lei.
De asemenea, a fost reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere.
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

La data de 7 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității deținerii unor categorii de arme, în municipiile Constanța și Mangalia, orașul Năvodari și comuna Nisipari.
Astfel, au fost verificați, la domiciliu, 7 deținători de arme.
În urma neregulilor constatate, au fost constatate 2 infracțiuni și au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 2 arme.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei