Poliţiştii din Constanţa au găsit droguri asupra unui tânăr, pasager într-o maşină condusă de o fată de 18 ani

de Alina DRACOPOL Marţi, 07 Mai 2024 280
O maşină oprită în trafic, pentru un simplu control de rutină, i-a stricat distracţia unui tânăr de 19 ani. Asupra acestuia, oamenii legii au găsit droguri. Şoferiţa în maşina căreia se afla acesta pasager a fost testată drugtest, dar rezultatele au fost negative.

Zilele trecute, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Ordine și Siguranță Publică au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe strada Daciei din comuna Cumpăna.

La volanul acestuia se afla o femeie, de 18 ani, iar în interiorul vehiculului a fost identificat un pasager, respectiv un bărbat, de 19 ani.

Deoarece acesta avea un comportament nefiresc, s-a efectuat controlul corporal și al vehiculului.

„Cu această ocazie, în autoturism a fost identificat un grinder ce conținea fragmente dintr-o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatele etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor pshihoactive, rezultatele fiind negative. În cauză au fost sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței”, potrivit unei informări a Poliţiei Constanţa.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei