Polițiștii ies, astăzi, în stradă

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 05 Iulie 2013 109
Agenții de poliție organizează, în această dimineață, un protest în fața Ministerului Afacerilor de Interne, supărați că niciuna dintre solicitările lor nu a primit un răspuns favorabil, până în prezent. "Ne exprimăm totala nemulțumire față de modul parșiv în care reprezentanții ministerului încearcă să «negocieze» rezolvarea problemelor polițiștilor", au transmis reprezentanții Sindicatului Național al Agenților de Poliție.
Printre solicitările oamenilor legii, menționăm: decontarea cheltuielilor de transport, în sensul de a deconta naveta polițiștilor la valoarea de 7,5 litri combustibil la 100 km parcurși și nu "la nivelul unui bilet la clasa a II-a pe calea ferată!", eliminarea prevederii "abuzive" prin care polițiștii pot fi cercetați disciplinar pentru faptele săvârșite în timpul liber sau care nu au nicio legătură cu atribuțiile de serviciu, eliminarea discriminării dintre agenți și ofițeri, privind compensația de chirie etc.
Protestul are loc între orele 8,00 - 13,00. La protestul de astăzi, din Constanța nu participă niciun polițist, urmând ca aceștia să ia parte la manifestările ulterioare. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei