Polițiștii îi caută pe cei care fură energie electrică

de Florentina BOZÎNTAN Sâmbătă, 22 Februarie 2014 337
În perioada 17 - 21 februarie, Direcția de Ordine Publică din cadrul Poliției Române a organizat o acțiune, în județul Ilfov, pentru prevenirea și combaterea furturilor de curent electric. La acțiune au participat polițiști și specialiști din cadrul unei societăți ce are ca obiect furnizarea energiei electrice.

În urma controalelor efectuate, oamenii legii au constatat 81 de infracțiuni prevăzute de Legea nr. 123/2012 privind energia electrică și gazele naturale.

Totodată, polițiștii au sancționat contravențional patru persoane pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 123/2012 privind energia electrică și gazele naturale.


Taguri

Comentează știrea

La PIKI
23 februarie 2014
Fura si curent

Pe str Caltunasi 4 din Cumpana renumitul infractor Piki fura curent si da si celor de langa el lui Radu un boschetar fara salarii. La el noaptea e zi pt ca nu plateste curentul si racordarea la curent furat se intampla atunci cand se lasa intunericul ca sa nu se vada. I- a facut miscarea la fire un angajat Enel.

Famica Giju
23 februarie 2014
Acelasi

Berificati si la fam Giju Dtru Str Caltunasi 7 el fost angajat Enel de peste 20 ani fura de la stalpul de iluminat public

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei