Prefectul de Constanța, Radu Volcinschi, DEMIS după tragedia de pe lacul Siutghiol

de Andreea ILIESCU Miercuri, 17 Decembrie 2014 708
Prefectul Constanței, Radu Volcinschi, a fost demis. După ce ieri ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a decis eliberarea din funcție a col.ing.Viorel Jianu, șeful ISU Dobrogea, iată că astăzi oficialii au hotărât demiterea prefectului Constanței. Această decizie vine în urma tragicului accident de pe lacul Siutghiol. Reamintim că luni, la jumătate de oră după producerea tragediei, prefectul Constanței a dat declarații cum că toți cei patru membri ai echipajului au fost salvați.
Taguri

Comentează știrea

Mishu
17 decembrie 2014
Posibile cauze ale debandadei...

Acest Jianu , era civil , confectiona covoare , artizanat sau fete de masa la UJCOOP Calarasi , iar celalalt prostanac cu nume pur "romanesc"-Volcinschi , caruia nu i-a placut munca , a terminat cu chiu si vai UMC-motoare (bine , asta nu inseamna ca a invatat ceva sau a navigat)... Ce tara de prosti care permite asemenea impostori in functii importante...!

Maria
17 decembrie 2014
Cea mai noua oferta de lucru

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

bau bau
17 decembrie 2014
corect

un lingau prost ai dreptate nu stiu cat debine a invatat stiu ca a fost sefu ligii studentilor de la mine din facultate dar in loc sa si vada dracu de vapoare s a gasit sa pupu in cur psd ul sa l faca prefect !

Răspuns la: Posibile cauze ale debandadei...
Adăugat de : Mishu, 17 decembrie 2014
Acest Jianu , era civil , confectiona covoare , artizanat sau fete de masa la UJCOOP Calarasi , iar celalalt prostanac cu nume pur...

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei