Premierul Nicolae Ciucă - în zona demilitarizată dintre Coreea de Sud şi Coreea de Nord

de Alina DRACOPOL Vineri, 23 Decembrie 2022 201
Premierul Nicolae Ciucă a vizitat, vineri, zona demilitarizată dintre cele două republici coreene, în contextul vizitei oficiale pe care o efectuează în Coreea de Sud alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, mai mulţi miniştri şi parlamentari.

"Astăzi am vizitat Zona Demilitarizată dintre cele două Corei. (...) România este alături de Coreea de Sud în sprijinirea perspectivei unei păci durabile", a scris premierul pe pagina de Twitter a Guvernului.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă efectuează în perioada 21-23 decembrie o vizită oficială în Republica Coreea. Acesta a avut discuţii cu omologul său sud-coreean, Han Duck-soo, şi diverse întâlniri la nivel înalt pe teme de interes în domeniul cooperării economice, cu accent pe zona de energie, investiţii, educaţie şi industria de apărare. 


Foto: Guvernul României Twitter

Taguri

Comentează știrea

Marian
24 decembrie 2022
Doi inutili

Dar pasiti mai la nord de linia de demarcatie,va asteapta nord-coreeni cu bratele deschise,lichelelor! Oricum,aveti aceeasi ideologie precum cretinul ala de Kim si gasca,totul pentru noi,nimic pentru popor.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei