Prima reacție a lui Adrian Alexandrov, după ce s-a aflat că Elena Udrea va rămâne în arest

de Cuget Liber Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018 588
La scurt timp după ce s-a aflat că Elena Udrea va rămâne în arest, în Costa Rica, Adrian Alexandrov, iubitul acesteia a postat o imagine emoționantă pe contul de socializare, în care apare împreună cu fetița lor. Fotografia a cucerit inimile prietrenilor virtuali, care i-au trimis zeci de mesaje.


În dreptul postării, scrie "Adrian Alexandorv se simte invincibil". Postarea a apărut la câteva ore după decizia dată de Tribunalul din Pavas prin care i-a respins Elenei Udrea cererea de eliberare din arestul preventiv.
În imagine, micuța Maria apare dormind pe pieptul tatălui ei. Elena Udrea rămâne în arest în Costa Rica, scrie presa din costaricană, potrivit Digi 24. Cererea de eliberare a fostului ministru, condamnat la 6 ani de închisoare în România, în dosarul Gala Bute, a fost judecată pe 3 noiembrie.
Informația că Elena Udrea rămâne în arest preventiv în Costa Rica a fost publicată de un site care citează Ministerul Public din Costa Rica, relatează Digi 24.
Elena Udrea se află în arest preventiv în Costa Rica din 3 octombrie, după ce a fost reținută de Interpol, fiind încarcerată în închisoarea El Buen Pastor (Păstorul cel bun). Fostul ministru al Turismului a cerut azil politic în Costa Rica, iar în prezent așteaptă un răspuns din partea autorităților în legătură cu cererea de extrădare formulată de justiția din România.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei