Primele demisii în cazul accidentului aviatic din Apuseni

de Cuget Liber Miercuri, 22 Ianuarie 2014 190
Directorul general al Romatsa, Aleodor Frâncu, directorul de operațiuni al companiei și Ion Burlui, au demisionat în urma reacțiilor întârziate pe care le-au avut instituțiile pe care le-au condus în urma accidentului aviatic în urma cărora au murit două persoane. În schimb, Ministrul Afacerilor de Interne a decis să rămână în funcție și își reproșează un singur lucru: că accidentul s-a produs în timpul mandatului său, notează realitatea.net.

Aleodor Frâncu a ținut însă să precizeze că nu are nimic să-și reproșeze. "Demisia este un act unilateral. În atmosfera creată, nu mai puteam să-mi exercit funcția de manager. ROMATSA are nevoie de stabilitate", a spus Aleodor Frâncu.

Și fostul șef al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Ion Burlui, a declarat miercuri, la ieșirea din sediul MAI, că a demisionat "din demnitate", potrivit realitatea.net.

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, marți seară, răspunzând unei întrebări, că își reproșează că s-a întâmplat în timpul mandatului său tragedia aviatică de la Cluj.

"Îmi pare rău că s-a întâmplat în timpul mandatului meu tragedia", a spus Stroe.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei