Prins la graniță cu peste 4 kilograme de bijuterii ascunse

de Sorin HULUBEI Vineri, 11 Martie 2016 192
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, la Ostrov, un cetățean ucrainean, șofer al unui autocamion, care a încercat să introducă ilegal în România cantitatea de peste pa-tru kilograme de bijuterii confecționate dintr-un metal galben și alb, presupus a fi aur și argint, fără documente legale. 

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 3.00, șoferul de 36 de ani transporta, potrivit documente-lor, produse textile din Turcia pen-tru o societate comercială din Ucraina.

În urma controlului, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul cabinei șoferului, trei pachete învelite cu peste 1.000 de bucăți de bijuterii dintr-un metal argintiu și galben, presupus a fi aur și argint, în greutate de peste patru kilograme, pe care ucraineanul nu le declarase la intrarea în România. Bărbatul nu a putut prezenta documente de proveniență pentru bijuterii și a declarat că le-a primit de la un turc, în Istanbul, pentru a le transporta în Ucraina. 

Oamenii legii au confiscat bijuteriile și acestea vor fi expertizate de Trezoreria Municipiului Constanța. De asemenea, șoferul prins a fost amendat cu 5.000 lei. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei