PROTEST DE AMPLOARE. Constanța va fi împânzită de TAXIURI, vineri. Iată TRASEUL taximetriștilor!

de Cuget Liber Vineri, 30 Iulie 2021 3681
În prima parte a zilei de vineri, 30 iulie, municipiul Constanța va fi împânzit de taximetre. Aproximativ 100 de taxiuri vor ieși în stradă, într-un amplu marș de protest, organizat de Federația Națională a Sindicatelor Șoferilor din România, membră a CNSLR Frăția.
Potrivit reprezentanților organizației, marșul se va desfășura în intervalul orar 9.00 – 12.00 și va avea următorul traseu: bd. Aurel Vlaicu – bd. Tomis – Primăria Constanța, cu staționare pe str. Traian și bd. Tomis, în fața Consiliului Județean și a Primăriei Constanța.
„Motivul acțiunii noastre îl constituie faptul că nu am fost consultați la stabilirea stațiilor taxi și a numărului de taximetre din stațiile respective, la propunerile pentru modificarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța, conform Legii 38/2003 și a Ordinului 356/2007”, a precizat președintele organizației, Lică Neagu.
„Având în vedere că locul nostru de muncă este strada, normal să ne exprimăm nemulțumirile la locul de muncă”, a adăugat acesta.
Prin acțiunea lor, taximetriștii solicită retragerea proiectului de hotărâre privind regulamentul de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de vineri, 30 iulie, și realizarea unui dialog cu reprezentanții taximetriștilor. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei