Purtați mască? Jandarmii au dat sute de avertismente și amenzi!

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 09 Octombrie 2020 146
În perioada 2 – 9 octombrie a.c., peste 150 de jandarmi ai Grupării Mobile au acționat zilnic, în mod independent dar și în sistem integrat cu Poliția, pentru menținerea ordinii publice și asigurarea climatului de ordine și siguranță, în municipiul Constanța. Au fost executate peste 130 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice.
În această perioadă, jandarmii au aplicat 548 sancțiuni contravenționale, dintre care 403 avertismente scrise și 128 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 37700 lei. Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19 în mijloacele de transport.
De asemenea, jandarmii grupării au constatat 15 fapte de natură penală, dintre care zece în mod independent și cinci în cooperare cu Poliția, fiind identificați 19 făptuitori. Au mai fost executate 10 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanțe sau parchete.
„Vă rugăm să purtați masca în spații închise pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei din jur, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja”, au transmis reprezentanții GMJ „Tomis”.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei