Racolau tinere și le exploatau sexual în case închiriate / Percheziții de amploare

de Cuget Liber Joi, 15 Septembrie 2016 376
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.– S.T. Pitești, au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza municipiului Câmpulung, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de minori.
"La data de 15 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești efectuează 3 percheziții domiciliare, pentru probarea activității infracționale a 2 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de trafic de minori.", anunță Poliția Română.
Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului și până în prezent, cei în cauză ar fi racolat 3 tinere, dintre care două minore, le-ar fi adăpostit și exploatat sexual în locuințe închiriate și unități de cazare de pe raza municipiului Câmpulung. 19 persoane vor fi aduse la sediul D.I.I.C.O.T – S.T. Pitești pentru audieri.
Taguri

Comentează știrea

Nelu
15 septembrie 2016
Proxeneti

Va dam si noi un caz , aici aproape, in Constanta, Str. Grivitei 61. Doi proxeneti ,frati, Rasim Cadir si Rasim Elvis care fac exact acelasi lucru ,ca cel semnalat in articol ! Fac aceasta "activitate" de zece ani si nu patesc nimic, desi politia stie de activitatea lor ! Noi ce sa credem, ne puteti da un raspuns !?

Maria
6 martie 2018
Pentru balagii

Ba Nelu futarelu sa ți iau copii în pula și spermă lu nevastamea sa fie în gura la copii tai și în gura ta... Nu aveți loc de pula la oamenii ăștia te fete pe tine grija ce fac ei. Dovedește tu ca fac ei asa ceva fomistule .. Cine se scuza se scuza și cred ca tu faci oricum același lucru cu femeile tale

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei