RĂSTURNARE DE SITUAȚIE. Bogdan Ionel spune că IUBITA LUI AR FI UCIS

de Cuget Liber Sâmbătă, 19 Mai 2018 14434
Răsturnare de situație în cazul crimei de la Botoșani. Bogdan Ionel a declarat anchetatorilor că de fapt iubita lui ar fi ucis-o pe fată, în pădure. 

Ultima declarație a lui Bogdan Ionel consemnează faptul că el s-ar fi aflat în pădure și cu iubita lui, alături de victimă. El a declarat că iubita lui este cea care ar fi ucis-o pe victimă, conform botosaneanul.ro.

Nu este însă prima oară când principalul suspect își schimbă declarația cu toate că a fost deja la locul faptei și a participat la reconstituire, arătându-le anchetatorilor cum ar fi ucis-o. El a declarat în urmă cu câteva zile că ucigașul ar fi fost de fapt un alt bărbat, solid, pe care l-a văzut în zonă.

Controversa cumplitei crime de la Botoșani continuă după ce, inclusiv sora lui Bogdan Ionel a spus că ea crede că persoana care a comis crima este de fapt altcineva.

Mesajul surorii lui Bogdan Ionel 

"Da, mama este parinte. E mama la doi copii, mama care ne-a crescut. Dumnezeu stie cum. Le stiti voi pe toate, cei ce nu ne-ati fost alaturi? Stiti voi ca el e faptasul? Aloooo presa? Chiar atat de foame va este? Ati fost la audieri cu noi? Pardon, dar nu v-am vazut. Dar v-am vazut cum erati disprati sa-i faceti poze si sa veniti sa intrebati care e procedura si de-acolo ati scris ce ati vrut.

Ati fost cu el acolo sa traiti momentele ce le-a vazut? Pe ce lume traim? Dintr-un boboc, ati inflorit o gradina. Sa fii suspect e una, sa fii criminal e alta. SUSPECT, asta se numeste! Va scapa niste detalii. Se cerceteaza cazul. Ca-si asuma raspuderea pentru fapta in favoarea altuia, asta nu se numeste crima. Se numeste lasitate, iar noi suntem distrusi, terminati si vai de noi. Intr-un final se va afla adevarul. Vom aduna cat mai multe probe la dosar si daca se va dovedi ca e faptasul isi va ispasi pedeapsa. Si indiferet ca a ucis sau nu, curge acelasi sange in venele noastre si ne este imposibil sa nu-l aparam. El deja e fara aparare, iar mintea lui e incoltita si foarte bine antrenata sa spuna ca el a facut-o", a fost mesajul transmis de sora fotografului acuzat de crimă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei