Răsturnare de situație în cazul muncitorului asiatic, acuzat că mănâncă pisici! Anunțul autorităților române

de Alina DRACOPOL Sâmbătă, 04 Iunie 2022 1234
După ce o persoană a reclamat faptul că o persoană de origine asiatică ar fi ucis o pisică pentru a o mânca, Poliția Animalelor a demarat o anchetă iar în urma acesteia s-a stabilit că bărbatul ar fi găsit animalul mort și l-a dus la locul de muncă unde l-ar fi îngropat, scrie stiripesurse.ro
„Referitor la sesizarea telefonică din data de 3 iunie a.c., cu privire la faptul că pe strada Calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca a fost observat un bărbat, de 55 de ani, care ar fi agățat asupra rucsacului un exemplar felin, ce părea a prezenta leziuni, cel mai probabil fiind decedat, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au demarat verificările necesare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
În urma verificărilor derulate, polițiștii au stabilit faptul că animalul a fost găsit decedat pe stradă de către bărbatul de 55 de ani, fiind luat de acesta pentru a-l îngropa.
Bărbatul a transportat cadavrul animalului într-un șantier în care acesta își desfășura activitatea, unde a îngropat animalul.”

CITEȘTE ȘI Poliția Animalelor, în alertă. Muncitorii asiatici de pe șantierele din Cluj, acuzați că mănâncă pisicile de pe stradă


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei