Răsturnare de situație în cazul românilor arestați, acuzați de statul danez că și-au maltratat bebelușul!

de Alina DRACOPOL Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 243
Cei doi români acuzați de statul danez că și-au maltratat bebelușul au fost exonerați de orice vină. După un an de calvar, Ionuţ şi Sorana Rotundu pot răsufla liniștiți, însă spun că este foarte greu să lase totul în urmă. Cei doi tineri au fost arestați, iar micuțul dat în plasament.

Deputatul Robert Sighiartău a anunțat că statul danez a trimis familiei Rotundu o scrisoare în care se arată că sunt nevinovați, scrie adevărul.ro

Reamintim

Cuplul a explicat că, după naștere, băiețelul a avut probleme serioase de sănătate. A făcut febră mare, avea vărsături, inclusiv o hemoragie cerebrală. S-au prezentat cu el la spital pentru îngrijiri medicale, însă aici situația a luat o întorsătură ciudată. În cele din urmă, personalul medical a decis să alerteze poliția sub suspiciunea de maltratare.

Din însemnările din dosar a reieșit că bebelușul ar fi suferit fracturi osoase în partea dreaptă a craniului, hemoragii la nivelul creierului și în spatele ochilor.

În urma arestării cuplului în ianuarie anul trecut, copilul a fost spitalizat. Ulterior, el a fost dat în plasament familial, în timp ce Ionuț și Sorana au stat în celule de detenție separate. Nu li s-a permis să comunice. 


FOTO: adevărul.ro



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei