Razie de amploare a polițiștilor rutieri constănțeni

de Andreea ILIESCU Miercuri, 20 Martie 2013 377
Polițiștii rutieri constănțeni s-au pus cu "parul" pe șoferii indis-ciplinați în trafic. Astfel, oamenii legii au derulat o acțiune pentru depistarea și amendarea celor care s-au hotărât să pornească la drum fără a purta centura de siguranță.
Așadar, de pe 11 martie, de când a început acțiunea, și până în prezent, polițiștii rutieri au aplicat nu mai puțin de 3.600 de amenzi pentru nepurtarea centurii de siguranță. Asta înseamnă aproximativ 540.000 de lei, bani scoși din buzunare de șoferii constănțeni. Pe lângă punctele de amendă, șoferii care sunt prinși fără centura de siguranță sunt amendați și cu două puncte de penalizare la permisul de conducere.
Oamenii legii continuă activitățile și în zilele următoare. 
Taguri

Comentează știrea

colombo
20 martie 2013
razie

mare lucru au realizat politistii constanteni ! trec carutele pe linga masinile de militie fara ca nimeni sa ia nicio masura, pentru ca probabil tiganii care le conduc poarta centura , sau nu este prevazut portul centurii de siguranta pentru aceasta categorie de vehicole participanta la trafic ! felicitari politiei rutiere !

Radu
20 martie 2013
actiune

Prin aceasta actiune nu reusesc sa disciplineze soferii. Un sofer indisciplinat e ala care merge pe contrasens, pe sens interzis, care taie banda continuua, care trece pe rosu... Aia pot sa omoare niste oameni nevinovati, nu astia de nu poarta centura in oras. Dar asa suntem noi romanii, nu gandim, doar ascultam ordine.

antonio
20 martie 2013
dancu

intrebati-l pe smecherul de dancu, stie el ce-i cu ei.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei