Razii de amploare ale polițiștilor din Constanța

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 28 Ianuarie 2013 1261
Poliția Constanța a acționat, săptămâna care a trecut, cu efective mărite, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale. Astfel, în perioada 21 - 27 ianuarie, au ieșit în stradă peste 600 de polițiști, de la ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea fraudelor, AEST, pentru a-i depista pe cei care încalcă legea. 
Au fost surprinși hoți în flagrant, bărbați căutați pentru furturi, persoane care aveau arme albe în public, șoferi fără permis etc. Printre cei suspectați de infracțiuni ce vor ajunge în fața instanței de numără și Vasilica C., o femeie de 39 de ani, din Cumpăna, care pe 21 ianuarie a accidentat un minor, iar ulterior a fugit de la locul faptei. 
Astfel de acțiuni vor fi organizate și pe viitor, au afirmat reprezentanții Poliției Constanța, căci s-au dovedit eficiente.
Taguri

Comentează știrea

Val
28 ianuarie 2013
Sa fie!

E OK, actiunea concentrata a politiei este bine vazuta de oamenii normali. Am dori ca si magistratii sa se implice in micsorarea debitului de banditi,sa nu mai fie clementi cu cei pe care-i salta politia cu mult efort si cheltuiala.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei