Reacție ironică a lui Godină, la propunerea PSD pentru MAI: "Sper să nu confunde căruțele cu mașinile de poliție"

de Sorin HULUBEI Miercuri, 04 Ianuarie 2017 1397
Politistul Marian Godină i-a urat succes, marți seara, senatoarei Carmen Daniela Dan, propusă de PSD pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne. Godină i-a transmis însă că speră să nu confunde căruțele cu mașinile de poliție, așa cum a confundat buticurile și gheretele de ziare cu librăriile, notează știrileprotv.ro. 

Politistul s-a referit la episodul de acum câteva luni, când a scris, tot pe Facebook, că nicio librărie din județul Teleorman nu a dorit să aibă pe raft cartea sa "Flash-uri din sens opus" din simplul motiv că în Teleorman nu exista nicio librărie.

Godină a fost contrazis atunci de Carmen Daniela Dan, prefect al județului Teleorman la vremea respectivă, care a susținut, pe Facebook, că, potrivit datelor oficiale de la Registrul Comerțului, "nu mai putin de 255 de firme din Teleorman au autorizat comerțul cu cărți".

Taguri

Comentează știrea

roman platitor de taxe
4 ianuarie 2017
prostie crasa....

exact cum un partid, cand alegea comitetul executiv, spunea ca 30% sunt puse deoparte din start pt femei, cam asa si cu numirea unei dne la sefia MAI.... idiotenie crasa... dar, la bugetari se poate ORICE.... posturi blocate in armata/ mai, pt femei unde 100% sunt platite degeaba... in afara de contabilitate/bucatarie, nu au ce cauta inaceste structuri, ne batem joc de banul public !!! exact cu in politie, pt aceeasi fct de agent stradal, testul sportiv era diferit la femei si barbati.... adica, cand alearga dupa infractor, asta isi ajusteaza viteza fct de sexul politistului !!! idioti pe banii nostri !

rex
4 ianuarie 2017
lLichea spurcata!

Tablagiul asta spurcat are idei putine dar fixe, cred ca i s-au ridicat tablele de pe umar in gat! In ceace priveste sefia d-nei, eu stiu ca ministrii au rol administrativ, actiunile operative le iau specialistii din minister!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei