Reținut după ce a amenințat un șofer cu pistolul pentru a-i fura mașina

de Sorin HULUBEI Marţi, 22 Mai 2018 208
În urmă cu două zile, polițiștii de frontieră din Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că, în apropierea satului Tichilești, județul Constanța, un bărbat a oprit în trafic un autoturism și a amenințat șoferul cu un pistol. Persoana aflată la volanul autoturismului a accelerat, reușind astfel să scape.
De asemenea, bărbatul a amenințat și alte două persoane care opriseră pentru a vedea ce se întâmplă, acesta fugind apoi peste câmp, spre localitatea Hârșova. La scurt timp, persoana în cauză a fost prinsă de polițiștii de frontieră în satul Tichilești, iar pistolul pe care acesta l-a folosit a fost găsit ascuns într-un gard viu, fiind o armă neletală, tip airsoft.
În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este cetățeanul
român D.I., în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța. El a declarat că a achiziționat pistolul neletal, tip airsoft, de pe internet și voia îl folosească pentru a sustrage un autoturism.
Polițiștii de frontieră au ridicat pistolul în vederea continuării cercetărilor și au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la
tâlhărie calificată. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei