REZULTATELE CONCURSULUI DE ADMITERE ÎN POLIȚIE DIN SURSĂ EXTERNĂ. IATĂ CE NOTE AU OBȚINUT CONSTĂNȚENII

de Sorin HULUBEI Marţi, 17 Mai 2016 15538
Așteptarea a luat sfârșit pentru cei care vor să ocupe unul din posturile de agenți de ordine, scoase la concurs de Poliția Română. Dintre cei 141 de constănțeni care au susținut proba scrisă, 93 au fost declarați admiși, iar 47 au picat examenul. Printre cele mai mari note luate a fost 9,55, iar unii dintre cei declarați respinși au ratat la câteva sutimi nota minimă pentru a lua examenul, nota 7.
Eventualele contestații cu privire la rezultatul de la proba scrisă pot fi depuse în termen de 24 de ore. Contestațiile se soluționează de către comisiile constituite în acest scop, rezultatele urmând a fi comunicate prin publicare pe pagina de Internet a Poliției Române.
Șefii unităților de poliție care au efectuat recrutarea, urmează a dispune măsurile care se impun, în vederea asigurării posibilității depunerii contestațiilor, pe toată perioada celor 24 de ore, stabilite ca termen de depunere, și pentru înaintarea contestațiilor de îndată, Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția Management Resurse Umane, în vederea prezentării acestora Comisiilor de soluționare a contestațiilor.
Testul, cu trei variante de răspuns din care doar una este corectă, a fost alcătuit dintr-un număr de 60 de întrebări, din Codul Penal, la concursul de încadrare directă și 45 de întrebări la concursul de reîncadrare. Pentru a promova testul, candidații trebuiau să răspundă corect la minimum 40 de întrebări la concursul de încadrare directă, respectiv 30 de întrebări la concursul de reîncadrare, echivalentul notei 7, nota minimă de promovare a testului scris.

CLICK MAI JOS PENTRU LISTA COMPLETĂ CU NOTELE OBȚINUTE DE CANDIDAȚI



Taguri

Comentează știrea

Mr.
17 mai 2016
Stupefiant...

Ma, voi sunteti normali cu stirile voastre??? Ati dat o stire ca din 9000 ramasi dupa psihologic au picat 8000 la sport, ramanand la proba scrisa sa sustina examenul 1000 pe 2000 de locuri... Voi le stiti cu numerele cu astea, cu sursele, cu logica si ratiunea??? A fost un comunicat oficial pe pagina politiei ca dupa sport au ramas "in drepturi" 6.999 candidati dar cine sa mai auda si de deontologie... Voi faceti tara asta de rushine, in primul rand, nu "altii", pentru ca voi sunteti liantul informatic al populatiei in relatia cu "altii". JOSNIC ! ! !

www.candipharm.com
16 decembrie 2022
www.candipharm.com

Vatt

http://www.candipharm.com/
17 decembrie 2022
http://www.candipharm.com/

http://www.candipharm.com/

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei