S-A CONFIRMAT! Alexandru Bițică este băiețelul găsit mort în bazinul plin cu dejecții

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 08 Noiembrie 2019 1065
Anchetatorii au confirmat, în urmă cu puțin timp, că trupul neînsuflețit găsit în această dimineață într-un bazin cu dejecții îi aparține lui Alexandru Iulian Bițică, băiețelul de opt ani dispărut sâmbătă 2 noiembrie din apropierea casei, în localitatea Pecineaga.

Iată ce declară conducerea IPJ Constanța: "Minorul în vârstă de 8 ani dat dispărut în data de 2 noiembrie a.c. a fost găsit, în jurul orei 8.30, de către 2 paznici aparținând fermei care folosește bazinele, în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului. Menționăm faptul că cercetările și căutările în acest bazin nu au fost sistate până acum. În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului și în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsuflețit. În cursul zilei de astăzi urma să se acționeze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului".
 
Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei