SCANDAL ÎN TRAFIC, ÎN ZONA TOMIS 2. Doi indivizi au tăbărât pe un șofer

de Sorin HULUBEI Vineri, 04 Noiembrie 2016 1165
Întâmplare incredibilă prin care a trecut, ieri noapte, un constănțean care a fost nevoit să treacă pe culoarea roșie a semaforului pentru a nu fi snopit în bătaie de doi indivizi. Potrivit șoferului care aștepta la semafor, în spatele lui a oprit un Alfa Romeo, cu numere de Bulgaria, iar din autoturism au coborât doi bărbați care au început să-i lovească mașina.
Panicat că viața-i este pusă în pericol, victima a ignorat faptul că este roșu la semafor și a călcat accelerația pentru a scăpa nevătămat. Înainte de a coborî din mașina, agresorii au stins farurile pentru a fi mai greu depistați. Șoferul crede că există 3 posibilități. Gestul ar putea avea legătură cu o greșeală în trafic pe care a făcut-o cu o zi înainte, într-un sens giratoriu, fie că au confundat mașina sau au vrut să intimideze victima pentru a obține bani.
Întrucât totul s-a întâmplat în mai puțin de 10 secunde și afară ploua, șoferul nu a apucat să vadă nici măcar numărul autoturismului. De aceea, orice informație legată de acest incident ar putea ajuta foarte mult la depistarea celor doi agresori. Întâmplarea a fost povestită pe grupul Șoferi model vs pericole în trafic, cu scopul de a ajuta la identificarea și depistarea celor doi indivizi cu comportament deviant.
Taguri

Comentează știrea

cetatean
4 noiembrie 2016
rezolvare

Monitorizare video a intersectiilor ... se vor rezolva astfel toate "dilemele" legate de evenimentele din trafic. Atat pt pietoni cat si pt soferii "agresivi". Probabil ca inca nu s-a gasit "firma de casa" care sa faca studiile ... achizitiile ... lucarile si mai ales intretinerea.

tyuhyujy
4 noiembrie 2016
ytuytuytu

Aici este Constanta ,anul 1993 .Nu avem CCTV.

jojo
4 noiembrie 2016
Camere de supraveghere !

Am vazut acum doi ani in Varna camere la fiecare intersectie importanta , pana si Bulgarii sunt cu mult inaintea noastra !

hgvv
4 noiembrie 2016
...

Ce ai tras pe nas flacau? Stire de doi bani. Ziaristi de doi bani. Cum draku te poti numi ziarist cand preiei aberatiile lu unu postate pe net? Măcar daca vati fi dus la politie sa cereri o părere.

hkgg
4 noiembrie 2016
...

Maine sigur vom citi despre unu fugărit la semafor de dor marțieni.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei