SCENE DE GROAZĂ LA CONSTANŢA! Persoane îngropate sub un mal de pământ, scoase de localnici! "S-A CONSTATAT DECESUL"

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 26 Ianuarie 2023 5515
Două persoane au fost surprinse de un mal de pământ într-o fostă cazemată a unei ferme din localitatea Piatra. Intervin echipaje SMURD şi Descarcerarea. 

UPDATE -  Până la sosirea cadrelor medciale, victimele au fost extrase de cetăţeni. Ambele sunt inconştiente. Se efectuează protocol de resuscitare. 


OFICIAL DE LA POLIŢIE 
Astăzi, în jurul orei 13.20, polițiști din cadrul Postului dd Poliție Mihail Kogălniceanu au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un saivan, 2 persoane ar fi săpat o groapă și ar fi intrat în aceasta, fiind inconștienți.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre 2 bărbați, de 23, respectiv 27 de ani, ambii din localitatea Piatra.
Asupra celor 2 au fost aplicate manevre de resuscitare de către personalul medical ajuns la fața locului, ulterior fiind constatat decesul.
Din primele verificări a reieșit faptul că cei 2 ar fi efectuat o săpătură în incinta saivanului, sub o placă de beton, descoperind un gol, în care ar fi intrat amândoi, iar ulterior s-ar fi asfixiat.  În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Taguri

Comentează știrea

Therese Poulain
29 ianuarie 2023
Oferta de împrumut

Societate financiară specializată în toate domeniile de împrumut. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Vă rugăm să ne contactați pentru satisfacție:: Email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei