Scene incredibile pe străzile Constanței. Un șofer nervos a scos pistolul și a început să tragă

de Sorin HULUBEI Vineri, 18 Martie 2016 517
S-a enervat și a început să tragă cu pistolul pentru că aștepta prea mult după niște lucrări efectuate de muncitori ai Primăriei Constanța. Este cazul incredibil al unui șofer, în vârstă de 22 de ani, care s-a luat la ceartă cu muncitorii pentru că aștepta prea mult după ei. 

Întreaga scenă s-a petrecut ieri, pe strada Alba Iulia, în vecinătatea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Con-stanța. Nu a trecut mult timp până ce bărbatul a scos pistolul și a tras în plan vertical mai multe focuri de armă. În scurt timp, oamenii legii au ajuns la fața locului și l-au identificat pe "pistolar". 

Martorii spun că înainte de a trage focurile de armă, tânărul și-a vărsat nervii pe muncitori, pe care i-ar fi agresat atât verbal, cât și fizic. Potrivit martorilor, bărbatul ar fi fost de origine turcă. Ca urmare a conflictului spontan, polițiștii din cadrul Secției 4 împreună cu cei de la Serviciul de Arme Exploziv și Substanțe Periculoase efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și folosirea fără drept de armă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei