Se întâmplă la Constanța / Mortul de pe marginea drumului… căuta râme de fapt!

de Florentina BOZÎNTAN Marţi, 29 Aprilie 2014 315
Constănțenii preferă să pună mâna pe telefon și să apeleze Serviciul unic de urgență 112, în loc să oprească și să dea o mână de ajutor. Au dovedit-o cei care au apelat, astăzi, serviciul respectiv, pentru a solicita fie intervenția pompierilor, fie a cadrelor medicale de la SMURD. 

Ultima sesizare primită de pompieri, în jurul orei 17,30, indica faptul că într-un apartament de pe strada Mărțișorului, s-ar putea afla o persoană decedată. Administratorul blocului se alarmase de faptul că nu o mai văzuse pe proprietara apartamentului de câteva zile. 
Ajunși la fața locului, pompierii au spart geamul de la bucătărie, pentru a intra în apartament. Aici, însă, nu au găsit pe nimeni. 

Vecinii le-au spus că nu au niciun număr de contact pentru proprietară sau pentru rudele ei, pentru a afla dacă a fost plecată de acasă, de sărbători…

O altă solicitare, care de această dată le-a pus pe drumuri degeaba pe cadrele medicale de la SMURD a venit de la un 
constănțean care a avut drum în sudul județului Constanța. Acesta a sunat la 112 pentru a sesiza că, pe drumul care leagă Eforie Nord de Sud, pe marginea șoselei se află o bicicletă răsturnată, iar în iarbă se vede trupul unui bărbat. Reclamantul a precizat că nu a tras pe dreapta pentru a verifica starea de sănătate a celui aflat în iarbă, ci a sunat direct la 112 și și-a văzut de drum… Ajunși la fața locului, membri echipajului SMURD au constatat că bărbatul aflat în iarbă… căuta râme pentru a pescui!

Taguri

Comentează știrea

fake hermes birkin bag uk
10 mai 2014
fake hermes birkin bag uk

kelly bag from hermes Stiri Eveniment : Se întâmplă la Constanța / Mortul de pe marginea drumului. căuta râme de fapt! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online fake hermes birkin bag uk http://www.manhaircut.dk

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei