Sindicatul polițiștilor EUROPOL anunță proteste în fața sediilor Poliției și Prefecturii Constanța

de Madalina PETRESCU Miercuri, 22 Noiembrie 2023 11120
Peste 100 de polițiști au anunțat că încep protestele nemulțumiți de încălcarea unor drepturi în exercitarea profesiei. Ei au transmis o adresă Primăriei Constanța prin care anunță perioada de acțiuni de stradă.

„Vă facem cunoscut că în zilele de 27.11.2023, 28.11.2023 și 29.11.2023 între orele 08.00 şi 16.00, pe trotuarul din fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, situat în municipiul Constanța, Bld-ul Mamaia nr. 101-102, județul Constanța, respectiv pe trotuarul din fața Instituției Prefectului Județul Constanța situat în Bld-ul Tomis, nr. 51, municipiul Constanța, județul Constanța se va desfăşura o adunare publică organizată de sindicatul nostru. În intervalul orar aferent zilelor de protest vor fi realizate deplasări ale protestatarilor între cele două instituții fără a fi necesară devierea traficului rutier. 
La adunare vor participa maxim 100 de persoane, fără a se impune existența unui traseu de deplasare. 

Scopul adunării publice îl constituie nemulțumirile manifestate referitor la încălcarea drepturilor privind planificarea în serviciu a polițiștilor din cadrul structurii rutiere cât și din cadrul unor structuri de ordine publică de la nivelul IPJ Constanța. Protestul se va desfăşura cu respectarea Legii nr. 60/1991”, a transmis drd.Cosmin Andreica, președintele Sindicatului polițiștilor europeni “EUROPOL”.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei