Situație inedită: un constănțean a ajuns la Spitalul Județean Tulcea, cu un pistol în pungă!

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 03 Februarie 2023 308
Jandarmii tulceni au fost solicitaţi, vineri dimineață, 3 februarie, pra 6.00, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să se deplaseze la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, unde agentul de pază a semnalat faptul că un bărbat, internat în secția de chirurgie, are asupra lui un pistol. Jandarmii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Constanța, având asupra lui, într-o pungă, o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz și încărcător.
Bărbatul, aflat într-o stare vădită de ebrietate, nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa, însă a declarat că deține o autorizație pentru arma în cauză.
Jandarmii au procedat la ridicarea în vederea confiscării armei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port arme fără drept, în sediul instituțiilor publice, faptă ce se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea unor drepturi.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei