Șoferul fugar, antecedente grave. Lăsat de fiecare dată în libertate de magistrați

de Sorin HULUBEI Luni, 06 Noiembrie 2017 17219
Robert George Voinea este extrem de cunoscut de oamenii legii, fiind încătușat de acestia de mai multe ori. În luna august a anului trecut, bărbatul a fost reținut ca urmare a unui scandal în interiorul unui restaurant din zona Sălii Sporturilor, din municipiul Constanța. Atunci a fost acuzat ca a lovit cu un baston telescopic o persoană influentă a lumii interlope, Cotnac, fratele lui Săceanu. După ce a fost reținut si propus spre arestare, magistrații Judecătoriei Constanța l-au lăsat în libertate, dispunând control judiciar pe o durată de 60 de zile. 

În acest an, la sfârșitul lunii iulie, bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost din nou incătușat, după un scandal cu cuțite, în parcarea unui club din stațiunea Mamaia, fiind cercetat în cazul comiterii unor infracțiuni de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Robert George Voinea fost somat atunci, alături de alți indivizi, fiind imobilizați și încătușați. 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța l-a reținut pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, fiind formulată propunerea corespunzătoare către unitatea de parchet competentă. Și de această dată, Robert George Voinea a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. În schimb, decizia a aparținut procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Taguri

Comentează știrea

Liviu Burebista
6 noiembrie 2017
Un las care da bir cu fugitii

Ce privire blanda are animalul asta. Pe strazile din Romania ,se vad din ce in ce mai des figuri din acestea abrutizate, de incultura, alcool , droguri si sete de putere. Si daca mai adaugam si faptul ca avem o justitie tampa si idioata, atunci avem reteta perfecta a haosului si anarhiei.

Alex
7 noiembrie 2017
Deci,

individul de mai sus, a comis infracțiuni pe bandă (lovire, vătămare corporală, port ilegal de armă albă) și, totuși, magistrații l-au lăsat în libertate!? Hmmm... Trăiască Justiția românească! Mă întreb, oare ce fapte constituie un motiv de încarcerare! "Mare Evaziune" comisă de bătrânii noștrii, care vând ceapă și pătrunjel? Aceia merită să execute pedeapsă cu privare de libertate? Ooff Doamne, sper să nu am de-a face cu magistrații noștrii!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei