Spargeri pe bandă rulantă, date de puștani

de Andreea ILIESCU Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014 351
Minorii continuă să dea reale bătăi de cap constănțenilor și oamenilor legii, fiind fruntași la numărul de infracțiuni comise pe raza județului nostru. Oamenii legii sunt însă mai drastici, în prezent, în privința celor care au depășit vârsta de 14 ani.
Vineri, doi puștani, unul acuzat de comiterea mai multor furturi din locuință, iar celălalt de zeci de spargeri de mașini, au fost reținuți. Astfel, Ginghiz Șaban, de 16 ani, din Castelu, a fost reținut fiind acuzat că a jefuit cinci locuințe din municipiul Constanța. Băiatul forța ferestrele din PVC și odată intrat în apartamente, fura tot ce prindea. În felul acesta, a sustras bunuri în valoare de aproximativ 43.000 de lei. Vineri, el a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Constanța, care au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.
În arestul Poliției Constanța a ajuns și un puști de 15 ani, din Constanța. Acesta este acuzat că a furat din sediul unei firme cinci laptopuri și suma de 2.400 de lei, dar și de spargerea a peste zece mașini și alte firme. Furturile au fost comise în perioada februarie - noiembrie 2013. De menționat că tânărul este suspectat în alte opt dosare penale, din perioada martie - octombrie 2014, aflate în lucru la Secția 2 Poliție.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei