Suspect reținut în urma crimei dintr-un club din Murfatlar

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 14 Noiembrie 2022 580
Un tânăr de 21 de ani, din Valea Dacilor, a fost reținut fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, în urma unui incident violent care a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 12 spre 13 noiembrie, într-un local din Murfatlar. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Darius Adrian G., de 21 de ani, era în club împreună cu iubita lui. Cei doi au ieșit la locul de fumat, amenajat pe un culoar, iar la întoarcerea în local, fata a avut un schimb de replici cu un alt tânăr, de 18 ani, din localitatea Siminoc. Discuția ar fi pornit de la faptul că cei doi tineri s-ar fi ciocnit unul de altul. În acel moment, Darius Adrian a intervenit violent și l-a lovit pe celălalt tânăr cu pumnul în zona feței; acesta s-a lovit de perete și a căzut.
La fața locului a fost solicitată o ambulanță, cadrele medicale au încercat să-i acorde victimei primul ajutor, dar eforturile lor au fost în zadar, tânărul a decedat.
Procurorii au demarat o anchetă pentru lovituri cauzatoare de moarte. În cauză urmează să fie efectuată o necropsie, pentru a se elucida în ce împrejurări a survenit decesul. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei