Suspectul reținut pentru UCIDEREA profesoarei din Cernavodă va fi dus la arestare

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 09 Aprilie 2021 4023
Bărbatul reținut sub acuzația de omor, pentru uciderea unei profesoare de 52 de ani, din Cernavodă, va fi dus în cursul zilei de vineri, 9 aprilie, în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Suspectul, identificat ca fiind Cosmin Hărăbor, din Medgidia, a fost reținut la scurt timp după descoperirea cadavrului victimei, după ce „dosarul a fost instrumentat cu maximă operativitate”, după cum a declarat prim procurorul Gil Julien Grigore Iacobici, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 
La rândul său, procurorul Zafer Sadîc a afirmat că suspectul a fost găsit în Deleni, iar în momentul depistării a susținut că ar fi băut otravă pentru șobolani și lichid antigel. 
Din datele centralizate până în prezent, suspectul a intrat în locuința victimei cu scop să o jefuiască, a fost descoperit în momentul în care încerca să găsească cheile de la apartament, ulterior strangulând victima. 
„Conform datelor preliminare, decesul victimei putea surveni ca urmare a strangulării. Pe corpul victimei au fost găsite leziuni de violență. S-a confirmat că victima a fost găsită cu un căluș în gură și că avea mâinile legate. Locuința era încuiată cu cheia, aceasta fiind ruptă în încuietoare pe exterior. Suspectul o cunoscuse pe victimă după ce îi montase ferestre termopan și ușa apartamentului. Așa aflase cam ce bunuri avea victima în casă”, a afirmat procurorul criminalist Zafer Sadîc.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei