Sute de pachete de țigări, confiscate de la bișnițari

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 26 Martie 2012 244
Peste 9.000 de țigarete netimbrate de proveniență duty-free au fost confiscate de polițiștii de frontieră, de la trei bărbați care voiau să-i comercializeze în Mangalia și Constanța.
Polițiștii de frontieră au verificat, duminică, 25 martie, un autoturism marca Dacia Logan, depistat în Mangalia și condus de un bărbat de 27 de ani. În urma controlului au fost descoperite în interiorul autoturismului și în portbagaj, 6.600 de țigarete netimbrate de diferite mărci, ascunse în mai multe genți. Șoferului i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "colectare, deținere, producere, transport, preluare, predare, desfacere și vânzare a bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă".
În același municipiu a fost depistat și un bărbat de 31 ani, domiciliat în municipiul Mangalia, care încerca să comercializeze 800 de țigarete netimbrate. Într-o piață din municipiul Constanța a fost identificat un bărbat de 34 ani, domiciliat în comuna Cerchezu, care oferea spre comercializare 1.640 de țigarete de proveniență duty-free fără a deține documente de proveniență.
În toate cazurile, cantitățile de țigări au fost confiscate.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei