Tâlhar care a ameninţat şi jefuit două persoane pe stradă, prins de polițişti

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 15 Septembrie 2021 279
Un tânăr de doar 19 ani care ar fi ameninţat şi jefuit două persoane în plină stradă, în municipiul Constanţa, a fost prins după aproape o lună de zile, de oamenii legii.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Constanța l-au identificat pe acesta, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la furt calificat, fapte comise în perioada 17 august - 6 septembrie. „În urma probatoriului administrat, a reieșit că, acesta ar fi deposedat, prin amenințări cu acte de violență, două persoane, de un telefon mobil și 600 de lei, respectiv o brățară. Totodată, tânărul ar fi forțat sistemul de închidere a portierei unui autoturism, ar fi răvășit obiectele găsite în interior, fără a sustrage bunuri”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Cristina Gavriloaie.
Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar în cursul zilei de miercuri, 15 septembrie, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei