Tânăr, găsit înjunghiat la marginea unei păduri

de Cuget Liber Vineri, 18 Ianuarie 2013 181
Un tânar în vârstă de 25 de ani din Lugoj, care dispăruse de acasă la sfârșitul săptămânii trecute, a fost găsit mort la marginea unei păduri din localitatea Sinersig, fiind înjunghiat în piept, iar anchetatorii spun că, cel mai probabil, bărbatul a fost ucis într-un alt loc și adus în pădure, transmite realitatea.net.
Un cioban din județul Timiș care era cu oile la păscut la marginea pădurii din localitatea Sinersig din județul Timiș a descoperit trupul neînsuflețit al unui tânăr de 25 de ani care fusese înjunghiat în piept, conform polițiștilor. Ciobanul le-a spus oamenilor legii că tânărul se afla cu fața în sus, iar pieptul era plin de sânge, având trei lovituri, produse cel mai probabil cu un cuțit.
Potrivit polițiștilor de la fața locului, tânărul a dispărut sâmbătă de acasă, însă tatăl său l-a dat dispărut marți, după ce s-a îngrijorat că nu mai poate lua legătura cu fiul său.Polițiștii mai spun că victima avea un autoturism care a fost găsit în trafic, joi, în Timișoara și care fusese vândut de două ori unor persoane diferite.
Cazul este cercetat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, care cred, din primele cercetări, că tânărul a fost ucis într-un alt loc și apoi adus și aruncat la marginea pădurii din Sinersig, pe drumul spre municipiul Lugoj, completează sursa citată.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei