Tânărul ars în proporție de 70% în explozia de la Piatra-Neamț va pleca spre Belgia

de Cuget Liber Joi, 01 Noiembrie 2018 290
Un tânăr de 29 de ani rănit grav într-o explozie care a avut loc miercuri în Piatra-Neamț nu a putut fi transportat la un spital de arși din București din cauza lipsei de locuri, potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț, scrie stiri-neamt.ro.

Tânărul prins în explozia de la Piatra-Neamt si ars în proportie de 70% va pleca spre Belgia pentru a fi tratat la o clinica specializată.

Ministrul sănătății se ocupa de acest transfer.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat pentru G4Media.ro că a demarat formalitățile pentru transferarea pacientului la un spital din Belgia.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, aproximativ 30 de pompieri cu cinci autospeciale de stingere, două autoscări, un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD și patru ambulanțe ale Serviciului Județean s-au deplasat la blocul din Piatra Neamț unde a avut loc explozia urmată de incendiu.

În urma exploziei și a incendiului, un bărbat a fost grav rănit, el suferind arsuri pe jumătate din suprafața corpului. El va fi transferat la spitalul din Iași.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei