Telenovelă românească în Italia: Un român, prins în timp ce se iubea cu soția vărului său, într-o cameră de hotel

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Vineri, 08 Iulie 2022 652
Telenovelă românească în Italia: Un român din Treviso se afla într-o cameră de hotel cu soția vărului său, atunci când carabinierii au intrat peste ei, pentru a-l aresta pe bărbat, potrivit Antena3.ro

Cei doi au fost găsiți de autorități, după ce s-au cazat într-un hotel din localitatea Spresiano, provincia italiană Treviso. Pentru că hotelierii sunt obligați prin lege să declare la Poliție datele personale ale oaspeților oamenilor legii nu le-a fost greu să îi depisteze. 30 de polițiști au dat năvala pentru a-l sălta pe român.
Bărbatul a fost arestat pe motiv că este căutat în toată Europa pentru două jafuri armate comise în Austria, scrie Cancan. Acuzatul a stat circa zece zile la închisoare înainte ca avocatul său să reușească să demonstreze că era nevinovat, de fapt, și că cineva i-a clonat identitatea pentru a folosi-o în scopuri ilegale.
Iar acel „cineva”, s-a dovedit ulterior, verișorul bărbatului, care nu numai că-i semăna fizic, dar aveau și același tatuaj pe brațul stâng. Acesta a reușit să fure datele de pe cartea de identitate a acestuia în trecut, în timpul unei vizite în locuința sa.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei