Tentativă de sinucidere în arestul Poliției Constanța

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 10 Septembrie 2012 312
Un tânăr anchetat pentru mai multe furturi și aflat în arestul Poliției Constanța a încercat, în week-end-ul trecut, să-și pună capăt zilelor. Nu este primul care recurge la acest gest, dar ceea ce a uimit pe toată lumea este obiectul ales: un cuțit de plastic! 

Sâmbătă, în jurul orei 15,00, polițiștii care au în supraveghere arestul au constatat că Panait Tacă, unul dintre arestații preventiv, este plin de sânge pe mâini. Imediat a fost chemat medicul de serviciu din cadrul Centrului Medical al MAI. Tânărul a afirmat că a încercat să se sinucidă și și-a tăiat venele cu un cuțit de plastic. Rănile cauzate nu au fost adânci, dar cu toate acestea, medicul a decis internarea lui în Spitalul Județean Constanța pentru a primi îngrijirile medicale necesare.
Tânărul, în vârstă de 27 de ani, este din comuna Peștera și a fost arestat preventiv pe 22 august, fiind cercetat într-un dosar penal privind comiterea mai multor furturi din locuință din localitatea respectivă. Potrivit reprezentanților Poliției Constanța, anterior incidentului, tânărul nu a avut un comportament care să indice că ar avea vreo nemulțumire sau că intenționează să recurgă la un asemenea gest. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei