TRAFIC DEVIAT pe Autostrada Soarelui, din cauza unor lucrări

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 23 Noiembrie 2020 299
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A1 București-Pitești, DN1 București-Brașov și DN 7 București-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, fără valori ridicate de trafic.
Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 33 – 36+100 de metri, localitatea Fundulea, județul Călărași, traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Și pe tronsonul kilometric 27 – 17 (Brănești - Cernica, județul Ilfov), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.
„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență la volan, să se asigure și să semnalizeze înainte de schimbarea direcției de deplasare și să crească distanța de siguranță între vehicule”, a transmis Centrul Infotrafic. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei