Trafic restricționat pe Autostrada Soarelui

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 10 Aprilie 2015 333
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale anunță că, așa cum prevede legislația, circulația vehiculelor rutiere se va desfășura restricționat pe unele sectoare de autostrăzi și drumuri naționale, în perioada 11 - 13 aprilie.
Astfel, vehiculele cu masa totală maximă mai mare de 3,5 tone, destinate traficului de mărfuri, nu vor putea circula pe Autostrada Soarelui: sâmbătă, 11 aprilie, în intervalul 16,00 - 22,00, iar duminică și luni, în intervalul 6,00 - 22,00. De asemenea, interdicția este valabilă, conform aceluiași program, și pentru autovehiculele cu masă totală maximă mai mare de 7,5 tone, pe DN 39 Agigea - Mangalia. 
Taguri

Comentează știrea

roman
10 aprilie 2015
nesimtitii de la cnadr

CE LEGISLATIE E ASTA? te opreste sa muncesti ? sa nu cumva sa se vada ca parlamentarii trag chiulul prea mult? La munca capuse!!!

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei