TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! 13 femei au murit la o nuntă, după ce s-au prăbușit într-o fântână adâncă de 15 metri

de Alina DRACOPOL Joi, 17 Februarie 2022 405
Treisprezece femei și fete au murit în timpul unei ceremonii de nuntă, într-un sat din nordul Indiei. Victimele s-au prăbușit într-o fântână, după ce capacul de fier care o acoperea a cedat sub greutatea lor.

Femeile și copiii se adunaseră pentru a lua parte la un ritual de căsătorie în satul lor. „Victimele au căzut și au fost zdrobite sub moloz”, a spus magistratul districtual S. Rajalingam, indicând că fântâna adâncă de peste 15 metri era extrem de veche și nu a putut suporta greutatea lor, scrie observatornews.ro

Prim-ministrul Narendra Modi a spus că accidentul este ”sfâșietor” și a transmis că „administrația locală este implicată pentru a acorda tot ajutorul posibil”, scrie The Guardian.

Tragedia a avut loc miercuri seara, în cadrul tradiționalei ceremonii „haldi”, în care rudele aplică pastă de turmeric pe fețele mirilor, ca semn al prosperității. Când placa s-a rupt, ceilalți invitați au sărit să salveze victimele, pe care le-au dus apoi la un spital din apropiere. 11 persoane au fost declarate moarte pe loc, alte două au murit mai târziu, la spital, a spus poliția.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei