TRAGEDIE RUTIERĂ. Fotbalist român, mort pe loc! Avea numai 27 de ani...

de Cuget Liber Vineri, 03 Martie 2017 3116
Tragedie în lumea sportului. Un fotbalist de numai 27 de ani a murit pe loc, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier.

xxx

Fotbalistul Sorin Mureșan a mers cu prietenii la terenul de fotbal de la Câțcău (jud. Cluj), pentru un joc amical. După meci, în drum spre acasă, a avut un moment de neatenție, iar autoturismul pe care îl conducea - un Volkswagen Passat - a părăsit partea carosabilă în partea stângă a direcției de mers, s-a izbit de un mal de pământ și s-a rostogolit de mai multe ori.
Accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Câțcău, chiar la intrarea în județul Sălaj. A fost apelat numărul 112, iar la fața locului au ajuns ambulanța și o mașină de descarcerare.

Din cauza faptului că nu purta centura de siguranță, acesta a fost proiectat prin luneta mașinii la câțiva metri, direct în mijlocul drumului. Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul a murit pe loc, după cum au declarat și doctorii de la Serviciul de Ambulanță din Dej, scrie sportulsalajean.ro

Din acest sezon, clujeanul în vârstă de 27 de ani a îmbrăcat tricoul formației Someșul Gâlgău, ce evoluează în Seria EST a Ligii a V-a din Sălaj. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei