Trapper-ul Gheboasă trimis în judecată de DIICOT pentru deţinere de droguri

de Madalina PETRESCU Vineri, 31 Mai 2024 259
Surse judiciare citate de Agerpres au precizat că trapper-ul Gheboasă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru deţinere de droguri în vederea consumului.

"Din probele administrate în cursul urmăririi penale a rezultat că, în seara zilei de 29.02.2024, în timp ce se afla în municipiul Bucureşti, inculpatul a procurat de la un suspect o cantitate de canabis pe care a deţinut-o, fără drept, în vederea consumului propriu, fiind prins în flagrant de către poliţişti din cadrul DGPMB - Brigada Rutieră", anunţă DIICOT.

Dosarul se va judeca la Tribunalul Bucureşti.

În legătură cu acest caz, procurorii îl cercetează într-un dosar separat pe cel care i-a furnizat droguri lui Gheboasă.

Gheboasă a intrat în atenţia publicului şi anul trecut după ce a fost amendat de jandarmi pentru că a folosit versuri vulgare şi rasiste în timpul susţinerii unui concert la Festivalul Untold.

Procurorii DIICOT Dâmboviţa au dispus reţinerea a patru persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată, la începutul lunii martie.

"Din cercetările efectuate a rezultat că, perioada iulie 2020 - februarie 2024, la diverse intervale de timp, inculpaţii au comercializat şi oferit cu titlu gratuit, în diferite ocazii, cantităţi de canabis, unor consumatori de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Dâmboviţa. Materialul probator administrat în cauză a relevat faptul că inculpaţii şi-au creat o reţea stabilă de clienţi, comercializând drogul de risc cu preţul de 50 lei pentru o doză, interacţiunea între vânzător şi cumpărător realizându-se stradal", arată anchetatorii.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în municipiul Bucureşti şi pe raza judeţului Ilfov au fost identificate şi ridicate cantităţi de canabis, mai multe grindere şi un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum şi alte mijloace de probă, menţionează procurorii.

Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre persoanele reţinute, pentru o perioadă de 30 de zile, informează DIICOT.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei