Trei constănțeni, opriți când încercau să treacă ilegal frontiera

de Andreea ILIESCU Sâmbătă, 01 Iunie 2013 150
Au vrut să iasă din țară cu mașinile, în schimb s-au ales cu dosare penale pentru că au săvârșit infracțiuni. Au pățit-o trei tineri din Constanța care, se pare, nu știau că mașinile pe care le conduc și intenționează să le scoată din țară prezintă nereguli. 
Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Constanța au oprit pentru control un Volkswagen Golf, cu numere de Germania, condus de Robert G., de 23 de ani, domiciliat în municipiul Constanța.
În urma verificărilor, a fost stabilit faptul că respectivul autoturism figurează ca fiind radiat din circulație de autoritățile din Germania, din data de 02.03.2012. Cercetările au mai scos la iveală faptul că plăcuța de înmatriculare din față era fabricată artizanal, iar asigurarea tip carte verde era expirată. 
De asemenea, lucrătorii STPF Constanța l-au identificat pe Valentin C., de 23 de ani, domiciliat în orașul Năvodari, care conducea o Mazda, înmatriculată în Bulgaria, pentru care a prezentat la control un certificat de inspecție tehnică fals. 
În plus, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Băneasa au oprit pentru control un Opel Astra, înmatriculat în Bulgaria și condus de Marcel G., în vârstă de 21 de ani. Tânărul aflat la volan, domiciliat în județul Constanța, a prezentat la control un certificat de inspecție tehnică și o asigurare tip carte verde, ambele documente fiind false. 
Cei trei conducători auto le-au declarat polițiștilor că au cumpărat mașinile de la diverși cetățeni români, fără a cunoaște faptul că documentele sunt false. Polițiștii de frontieră le-au întocmit celor trei tineri dosare penale pentru punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei