Tupeu maxim la un constănțean prins de jandarmi cu droguri în haine. Ce le-a spus oamenilor de ordine, te lasă fără cuvinte

de Madalina PETRESCU Miercuri, 29 Mai 2024 306
Un bărbat din județul Constanța a fost prins de jandarmi având substanţe interzise asupra lui. Avea şapte pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală. Controlat de jandarmi, acesta a spus că le-a găsit în buzunarul bluzei pe care abia o cumpărase.

Autoritățile au transmis că bărbatul avea şapte pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a avea efecte psihoactive.

„Azi, 29.05.2024, în jurul orei 01,00, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare pe strada Anghel Saligny din oraşul Cernavodă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat un bărbat de 29 de ani care a părut agitat la vederea patrulei. Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-l legitimeze şi ulterior să-l controleze corporal. În urma controlului corporal jandarmii au descoperit asupra sa, în buzunarul bluzei, şapte pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a avea efecte psihoactive”, se arată într-un comunicat al IJJ Constanţa, scrie știrileprotv.ro

În încercarea de a scăpa, persoana în cauză le-a spus jandarmilor că a cumpărat bluza de trening cu o jumătate de oră în urmă şi că nu ştia de existenţa pacheţelelor de staniol din buzunar.

A fost dus la sediul Jandarmeriei

În cele din urmă, bărbatul a fost condus la sediul Jandarmeriei, unde i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri).

Substanţele găsite au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliţie pentru continuarea cercetărilor, conform sursei citate.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei