Un bărbat ce se credea toreador a ajuns cu răni grave la spital

de Madalina PETRESCU Miercuri, 22 Mai 2024 1887
Un bărbat din județul Neamț a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost atacat de un taur. Victima a povestit că a provocat animalul precum un toreador. Incidentul a intrat în atenția polițiștilor care au deschis o anchetă pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, relatează stiri-neamț.ro

Incidentul s-a petrecut marți seară, în jurul orei 22.00, la o stână din localitatea Boghicea.

„Polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 34 de ani s-a prezentat la o unitate medicală, sesizând că a fost lovit de o bovină”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Conform presei locale, se pare că bărbatul ar fi provocat taurul, ademenindu-l cu ajutorul unei haine, pe care a fluturat-o ca un toreador. În urma acestui gest, el a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Bărbatul a fost transportat în stare gravă la un spital din Iași pentru tratament de specialitate. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei