Un bărbat de 18 ani și 3 minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, reținuți pentru furt calificat

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 27 Aprilie 2023 372
La data de 26 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Medgidia – Biroul Investigații Criminale au identificat patru persoane, bănuite de comiterea a 4 infracțiuni de furt calificat și 2 infracțiuni de tentativă la furt calificat.

În perioada 2022-2023, cele patru persoane, un bărbat, de 18 ani, și 3 minori, de 15, 16, respectiv 17 ani, ar fi comis, împreună sau separat, 3 infracțiuni de furt calificat și 2 infracțiuni de tentativă la furt calificat din imobilul aparținând persoanei vătămate, o femeie, de 45 de ani, din Medgidia, de unde ar fi sustras diferite bunuri.

De asemenea, în aceeași perioadă, ar fi comis o infracțiune de furt calificat de la o societate comercială, de unde ar fi sustras o unitate de calculator.

Prejudiciul total se ridică la suma de aproximativ 15.000 de lei.

La data de 26 aprilie a.c., bărbatul de 18 ani și minorul de 16 ani au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere corespunzătoare.



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei