Un fragment din Pasajul Basarab a căzut pe o mașină aflată în trafic

de Madalina PETRESCU Vineri, 26 Ianuarie 2024 164
Un incident extrem de grav s-a petrecut în Capitală. O bucată de tencuială din Podul Basarab s-a desprins și a căzut pe mașina unui șofer aflat în trafic. Imaginile au fost surprinse de camera de bord.

Imaginile au fost filmate joi seara, în jurul orei 17:40, o oră de vârf la care pasajul era tranzitat de sute de mașini.
Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, dar Primăria Capitalei a auzit despre acest incident și a trimis la fața locului, vineri, o echipă tehnică ce a sesizat problemele și deficiențele de pe Pasajul Basarab.

Pasajul a ajuns într-o stare deplorabilă în ultimii ani, pentru că acesta nu are recepția finală făcută, iar potrivit legii, în lipsa unei recepții, nu pot fi efectuate lucrări de mentenanță.
Pasajul a fost inaugurat în anul 2011, iar de atunci și până în prezent niciun primar nu a semnat recepția lucrărilor.

Drept urmare, sunt geamuri sparte, unele sunt acoperite de graffiti, lifturile și scările rulante nu funcționează, iar curățenia lasă de dorit, potrivit stirileprotv.ro

Reprezentanții Primăriei Municipiului București au anunțat că cel care ar fi trebuit să își atribuie remedierea acestor probleme ar fi fost cel care a construit pasajul. Firma care a construit acest pasaj nu a răspuns însă solicitărilor adresate de către Primăria Capitalei, iar aceasta a anunțat oficial, vineri, că își va atribui aceste lucrări de remediere, iar după ele va face și recepția finală a Pasajului Basarab.
Totul se va întâmpla însă după ce se vor finaliza lucrările de la Podul Grant, care se desfășoară în aceste momente, au spus reprezentanții Primăriei Capitalei.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei