UN MORT ȘI DOI RĂNIȚI, după ce mașina lor a căzut într-o râpă. Șoferul, căutat în continuare de polițiști

de Cuget Liber Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 594
Un tânăr a murit și alți doi sunt răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă, în noaptea de vineri spre scrie romaniatv.net
Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba, accidentul s-a produs pe raza orașului Câmpeni, zona Certege, iar autoturismul de teren în care se aflau cele patru persoane s-a răsturnat într-o râpă.
"Un tânăr de 28 de ani din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe un drum de câmp, s-a răsturnat într-o râpă, pe o distanță de 60-70 de metri, într-o zonă împădurită, iar autoturismul s-a oprit în niște arbori. În urma accidentului, un tânăr de 23 de ani, pasager in autoturism, a fost rănit grav și a decedat, iar doi tineri, ambii de 26 de ani, au fost răniți ușor. Potrivit declarațiilor celor doi tineri răniți ușor, după producerea accidentului, șoferul ar fi părăsit locul producerii lui. A fost căutat pe parcursul nopții, dar nu a fost găsit. Căutările au fost reluate în această dimineața (sâmbătă – n.r.)", potrivit IPJ Alba.
Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, persoana care a murit s-a aflat, inițial, în stop cardio-respirator, însă medicii nu au putut face nimic pentru salvarea ei, din cauza leziunilor grave.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei