Un tâlhar a fost arestat pentru 30 de zile

de Andreea CARAUA Miercuri, 08 Mai 2024 302
Zilele trecute, un bărbat a fost identificat și reținut, pentru 24 de ore, de polițiștii Serviciului Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și tâlhărie calificată.
Potrivit datelor din dosar, la data de 5 mai, în jurul orei 02:30, în zona Satul de Vacanță, bărbatul a pulverizat o substanță lacrimogenă în fața persoanei vătămate, un bărbat de 55 de ani, după care i-a luat suma de 1.000 de lei, prejudiciu care a fost recuperat.
Suspectul a fost depistat în flagrant zilele trecute, de către polițiștii Secției Mamaia, în timp ce încerca să sustragă un generator din curtea unui imobil.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, ulterior fiind prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei