Atenție în trafic! Sunt depistați tot mai mulți șoferi ce conduc sub influența drogurilor

de Andreea CARAUA Miercuri, 08 Mai 2024 198
În ultimele zile, polițiștii Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră Constanța au identificat tot mai multe persoane care conduceau sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.
De exemplu, la data de 6 mai, în jurul orei 03:00, autoritățile au identificat doi bărbați, unul de 38 de ani, ce conducea pe strada Siracuza din stațiunea Mamaia, și altul, de 22 de ani, care se deplasa, cu ajutorul autovehiculului, pe bulevardul Mamaia. În urma testărilor au reieșit indici pozitivi în vederea posibilei prezențe a substanțelor psihoactive în organism.
Rezultatele aparatelor antidrog nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
De asemenea, la data de 7 mai, polițiștii au identificat doi conducători auto ce se deplasau cu ajutorul autovehiculelor, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Astfel, pe strada Ogorului din comuna Corbu, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care conducea un vehicul, având o alcoolemie de 0,43 ml/l alcool pur în aerul expirat, potrivit rezultatului aparatului etilotest. Mai mult decât atât, bărbatul a avut rezultat pozitiv și în cazul testării antidrog.
Mai mult, la aceeași dată, în jurul orei 23:00, polițiștii au intervenit în cadrul unui accident rutier. La fața locului, aceștia au descoperit că un bărbat, de 56 de ani, a condus un autoturism și a lovit un alt vehicul staționat. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate aceste cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei